Oбщи условияВНИМАНИЕ

Моля, внимателно прочетете условията за ползване. Те регулират взаимоотношенията между Вас, наричани по-долу „потребител“ и „Водолей 72” ЕООД , наричан по-долу „доставчик“. Ако използвате нашите услуги се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте предлаганите в този уеб сайт услуги.
Онлайн магазин за хранителни стоки   www.vodolei.bg е търговското име на фирма „Водолей 72” ЕООД  с булстат: 200967242 и с ДДС регистрация: BG200967242 със седалище гр. София, ул. Живко Николов 4, e-mail:  gdvodolei@abv.bg, телефон: 0887 455365
Онлайн магазина www.vodolei.bg ви дава право да разглеждате и зареждате всички стоки и продукти, които са публикувани в този уеб сайт.   Възможно е продукт, указан на сайта да е с изчерпана наличност, поради това си запазваме правото да се свържем с Вас, за да ви информираме и да ви предложим алтернативен продукт, който да замени поръчния от Вас.

За да се възползвате от нашите услуги  е нужно да се регистрирате, след това да изберете стоки от нашия асортимент и те ще бъдат доставени според условията за доставка.

Всички цени в нашия магазин са в лева и с добавен ДДС.  „Водолей 72” ЕООД  си запазва правото да променя цените на продуктите и услугите, които предлага. Ние гарантираме качеството на стоките и това те да бъдат в срок на годност. Въпреки това, ако потребителят не е доволен или продуктите са с нарушена опаковка или с изтекъл срок на годност той незабавно може и трябва да върне неодобрената стока. Можете да върнете стоката, само и единствено докато нашият доставчик е при Вас. Той е длъжен да ви изчака докато разгледате доставените стоки и ако установите, че това не е продуктът, който сте искали, той ще го вземе и ще ви възстанови стойността на продукта или ще заменим същия при следваща доставка.

Вашата лична информация по никакъв начин няма да бъде предоставена на трети лица с изключение в случайте когато Вие ни оторизирате за това.   Плащането се извършва в момента на получаване на стоката, в брой, освен, ако няма предварително уточнение с оператора/доставчика/.   

Отказване или промяна на поръчка става единствено и само ако се свържете с нас по телефона: 0887 455365 или 029780446.
„ Водолей 72“ ЕООД извършва доставка само на територията на гр. София в интервала от 08 до 17 часа, освен ако изрично не с договорени други условия . Ако  искате поръчка извън рамките на град София ние ще се свържем с вас за да уточним допълнителните условия за доставка.
Мин. стойност на поръчката е желателно да бъде 50.00лв.
Доставките се извършват в рамките на работния ден.

Забележка: Ако поръчката, която сте оставили в нашия онлайн магазин през делничен ден е направена след 13.00 часа, същата се доставя на следващия ден. За събота заявките се приемат до 11,00 часа, а направените след този час поръчки, както и тези в неделя се извършват на следващия работен ден. 
Ако имаме възможност се извършва същия ден с предварителна уговорка с оператора/доставчика/ по телефона.

 
В случай на непредсказуеми метеорологични или други явления, които да възпрепятстват идването на наш доставчик до посочения адрес, ние се задължаваме незабавно да Ви информираме за забавянето на поръчката.


Тази уеб страница и всички права за собственост са притежание на „Водолей 72” ЕООД.
Нарушителите носят административно наказателна отговорност съгласно действащото законодателство на Република България.