Фирма "Водолей" е създадена през. 1998 г. и вече над 20 години непрекъснато се развива и подобрява своята работа. Разполага с портфолио от над 900 продукта. Работи с месни разфасовки, колбаси, млечни и маслени продукти, пакетирани и консервирани хранителни стоки, тестени и макаронени изделия, замразени зеленчуци, безалкохолни напитки, хигиенни материали, почистващи препарати и други с гарантирано качество и произход.
  Фирмата също е вносител млечни продукти с марка "Mlekovita" от Полша, на маслини и сметана от Гърция, телешко шкембе от Италия.   Намира се на стоково тържище Булгарплод - Слатина и заема складова площ от над 680 кв.м., която включва сухи и хладилни помещения. Притежава хладилни бусове и коли за ежедневно обслужване на нашите клиенти.
  За тези години на пазара, фирмата се е доказала като добър и лоялен партньор, както с местните и европейски доставчици, така и с нашите клиенти.
  Дългогодишни клиенти са ни големи ресторанти, верига пицарии, хотели и заведения за бързо хранене.
   Поръчайте при нас и няма да бъдете разочаровани. Ние Ви гарантираме коректно отношение и правим вашата работа по-лесна и успешна. За вас работят близо 25 човека във фирмата,квалифицирани и добре обучени кадри.

   Когато ви е необходимо основно зареждане или допълване на асортимента може да разчитате на нас.Позвънете и ще получите изчерпателна информация относно продуктите, които Ви интересуват.

    Когато доставката е до клиента, нашата молба е минималната стойност да е 70лв. Ако е под тази стойност трябва да включим допълнително 7 лв. транспорт.
    Фирмата си запазва правото да променя цените без предварително уведомяване.

Забележка: Ако поръчката, която сте оставили в нашия онлайн магазин през делничен ден е направена след 13.00 часа, същата се доставя на следващия ден. За събота заявките се приемат до 11,00 часа, а направените след този час поръчки, както и тези в неделя се извършват на следващия работен ден. 
Ако имаме възможност се извършва същия ден с предварителна уговорка с оператора/доставчика/ по телефона.

  
 Благодарим Ви за разбирането.
 
Работно Време:
Понеделник-Петък: от 8.00ч. до 17.00ч.
Събота:   от 8.00ч. до 14.00ч.
Неделя: Почивен ден